Категории

Трифолио-М Германия

Трифолио-М Германия

Фирмата се ангажира с изследванията и производството на висок клас чисти биоматериали от 1985 г. На тази основа са и произвежданите от тях продукти за растителна защита, биоциди, феромони и други готови за приложения продукти. Фокусът на тяхната работа е индийското нийм дърво ( Azadirachta indica ). Много от съставките, съдържащи се в това дърво, се използват в растителната защита, както и в медицината.Като пионери в областта на регистрацията на биопестициди, те ги анализират и тестват в специално определена лаборатория което им  дава възможност да гарантират за качеството на произведените продукти! Внимание "Ментета на пазара" - как да ги разпознаеш.
Трифолио-М Германия Изображение

Фирмата се ангажира с изследванията и производството на висок клас чисти биоматериали от 1985 г. На тази основа са и произвежданите от тях продукти за растителна защита, биоциди, феромони и други готови за приложения продукти.
Фокусът на тяхната работа е индийското нийм дърво (Azadirachta indica). Много от съставките, съдържащи се в това дърво, се използват в растителната защита, както и в медицината.Като пионери в областта на регистрацията на биопестициди, те ги анализират и тестват в специално определена лаборатория което им  дава възможност да гарантират за качеството на произведените продукти!

Внимание "Ментета на пазара" - как да ги разпознаеш.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки