M2I group

M2I group

Индустриален партньор от световна класа за персонализиран синтез, формулиране и готови продукти за биологична защита на културите чрез феромони и API CDMO/CRMO. Компанията, 100% произведена във Франция,  със седалище в Париж. В него работят 170 души и е активен в повече от 68 страни.С 25 патента за 8 години, M2i се фокусира върху иновациите и напредналите технологии, за да популяризира решенията „произведено в Европа“ като алтернатива на традиционните пестициди. Тяхна цел са методи, които са безрискови за обществото и които запазват биоразнообразието и екосистемите за по-здравословна околна среда и по-здравословна храна. Разработват специална експертиза във феромоните за биологична защита на културите. Разработват и , произвеждат ново поколение натурални продукти, които могат ефективно и изгодно да заменят традиционните пестициди. През 2015 г. печелят наградата за бизнес и околна среда за иновации от френското министерство на околната среда и Европейската бизнес награда за Европейската комисия през 2016 / 2017 г. са признати през 2019 г. като една от 50-те най-обещаващи френски компании от вестника Les Echos.
M2I group Изображение

Индустриален партньор от световна класа за персонализиран синтез, формулиране и готови продукти за биологична защита на културите чрез феромони и API CDMO/CRMO.
Компанията, 100% произведена във Франция,  със седалище в Париж.
В него работят 170 души и е активен в повече от 68 страни.С 25 патента за 8 години, M2i се фокусира върху иновациите и напредналите технологии, за да популяризира решенията „произведено в Европа“ като алтернатива на традиционните пестициди. Тяхна цел са методи, които са безрискови за обществото и които запазват биоразнообразието и екосистемите за по-здравословна околна среда и по-здравословна храна.
Разработват специална експертиза във феромоните за биологична защита на културите. Разработват и , произвеждат ново поколение натурални продукти, които могат ефективно и изгодно да заменят традиционните пестициди.

През 2015 г. печелят наградата за бизнес и околна среда за иновации от френското министерство на околната среда и Европейската бизнес награда за Европейската комисия през 2016 / 2017 г. са признати през 2019 г. като една от 50-те най-обещаващи френски компании от вестника Les Echos.

Сравнение на продукти