Репелент срещу къртици

 • Запитване за продукт

  Запитване за продукт

  Репелент срещу къртици

  Репелент срещу къртици

  СКЕЪР МАУЛ (SCARY MOLE) Гранули за отблъскване на къртици.

  Доза на приложение:500-700 гр. на 100м2

  Опаковки: 200гр.,1кг,10кг

  Получател :

  * Задължителни полета


  Нашата политика за поверителност

    или  Отказ

 • СКЕЪР МАУЛ (SCARY MOLE) Гранули за отблъскване на къртици.

  Доза на приложение:500-700 гр. на 100м2

  Опаковки: 200гр.,1кг,10кг

  6,92 лв

  Функция: СКЕЪР МАУЛ (SCARY MOLE) е препарат на натурална органична основа, предназначен за прогонване на къртици. Формулация: Продуктът се предлага в гранулирана формулация.

  Механизъм на действие: Специалната гранулирана формула е най-ефикасната, сигурна и евтина алтернатива на капани, примамки или отрови. Може да се използва навсякъде - голф игрища, спортни площадки, декоративни тревни площи, и в градините у дома.

  Първо приложение: Разпръснете по целия участък, в който има къртици, а след това поливайте в продължение на 20 минути. Уверете се, че СКЕЪР МАУЛ (SCARY MOLE) се прилага в радиус от поне 8-10 метра около участъка с къртици, където тунелите и дупките се виждат. При първата употреба къртиците ще излязат извън обработената площ, а повторното използване ще гартантира, че няма да се върнат поне 45 дни. Използвайте 500-700 гр. за 100 кв.м.

  След 2 седмици: Повторете третирането, както по-горе, като полеете площта според описаното преди малко. Където е възможно, локализирайте галериите на къртиците, като правите дупка с размер няколко сантиметра на всеки 3 метра, изсипете гранулите в дупката и покрийте с почва.

  Още от категорията