За нас

В богатия ни асортимент можете да откриете инсектициди, фунгициди, акарициди, нематоциди, торове, биоагенти, бомбуси, пръскачки и консумативи, феромонови уловки, капани и приспособления за мониторинг, както и много продукти нужни на земеделеца. Освен с търговска дейност, ние се занимава и с биологично зеленчукопроизводство. Произвеждаме и предлагаме на своите клиенти биологични зеленчукови семена. Пазим стари български сортове! Нашата цел и професионална мисия е да предложим на пазара Препарати за растителна защита, които щадят популацията на медоносните пчели и здравето на почвата, да информираме земеделците за иновациите, новите технологии в земеделието, както и за алтернативите на вредните химически продукти. През 2020та година разширяваме своята дейност, оказвайки съдействие на овощарите в проектирането и създаването на интензивни овощни насаждения, разработване на технологични карти и обезпечаване с висококачествен посадъчен материал.

Друга нова услуга, която предоставяме е извършването на почвени анализи и съставяне на индивидуални програми за хранене на растенията. Важно е да знаете: Доверявайки се на нас помагате не само на своите растения, но и на почвата, природата и пчелите. Тези схеми и технлогии щадят полезните насекоми и биоагенти, нямат резистентност, карантинен срок и остатъчни количества. Ние самите сме земеделски производители и знаем, че на полето и в оранжерията работата е динамична и успеха зависи от много фактори: от капризите на времето, до добрия разтвор в резервоара за пръскане и навременната промяна на схемата за пръскане. Именно затова не се колебайте да ни се обаждате! Ако имате колебание, възникне проблем или просто, за да ни се похвалите, ние сме на Ваше разположение. Нашите консултанти ще Ви помогнат с допълнителна информация, схеми за растителна защита и съвети. В над 27 годишната си практика сме установили, че ползването на цялостна програма за растителна защита дава най-добрите резултати. Именно затова сме готови да Ви изготвим индивидуална такава, напълно безплатно. Ще се съобразим с вашите специфични проблеми, които срещате и ще Ви препоръчаме най-добрите решения. Не се колебайте да се свържете с нас.

Бъдете вдъхновени и горди с постигнатото, тъй като земеделието храни света!

Награди и отличия

Растително-защитна технология срещу Тута Абсолюта

Доказана ефективност до 96%. Отличие за иновация от АГРА 2020

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки