• Начало
  • Предстоящи събития в земеделието

Предстоящи събития в земеделието

За да се запишпете за безплатно участие в някой от нашите прдстоящи събития, моля попълнете формата с населеното място на самото събитие!

Отминали събития!
🌻🌽🌾За всички #зърнопроизводители в района на #Добрич, запазете тази дата!
🍃Едно #агро #събитие организирано от американската компания @Indigoag лидер в производството на микробиални препарати и технологии патентовани за борба с #оксидативен #стрес причинен от абиотични фактори и най-вече #суша.
Местата са ограничени.

17 МАРТ, семинар в гр. Самоков за най- успешните технологии за отглеждане на картофи, често срещани проблеми и как да се справим с тях !

17 МАРТ, семинар в гр. Самоков за най- успешните технологии за отглеждане на картофи, често срещани проблеми и как да се справим с тях !

За повече информация и регистрация за събитието моля попълнете формата:


Агроекологичен преход в България
- Интегрирано управление на вредителите с биоконтрол като основа за намаляване на употребата на пестициди в полските култури

Кои сме ние?
Иновативно партньорство, състоящо се от:
IOBC/WPRS е международна организация на прогресивни европейски изследователи и други информирани хора, изследващи използването на устойчиви, безопасни за околната среда, икономически осъществими, социално приемливи методи за контрол на вредители и болести по земеделските култури. IOBC/WPRS насърчава изследвания и практическо приложение, обучение и обмен на информация, особено на всички методи, включително биологичен контрол като част от интегрираното управление на вредителите. IOBC/WPRS изготвя насоки за интегрирано производство на селскостопански култури, сътрудничи с различни заинтересовани страни за разработване на устойчиви системи за селскостопанско производство и стандартизира методи за тестване на въздействието на пестицидите върху полезните видове, с цел насърчаване на биоразнообразието и екологичните услуги като природен ресурс.
IBMA е асоциация на индустриите за биоконтрол, произвеждащи решения: микроорганизми, макроорганизми, полухимикали и природни продукти за растителна защита. Въз основа на дълги години на интензивно изследване и развитие, "Biocontrol индустрията" сега се разраства бързо и може да предложи безопасни и рентабилни решения за цялата хранителна верига. IBMA е създадена през 1995 г., за да представлява възгледите на развиващите се производители на биологичен контрол, които са предимно МСП с ограничени ресурси, изследователски организации, консултанти, дистрибутори, допринасящи за развитието на биоконтрола и участващи в дейностите на IBMA.
PAN Europe е неправителствена организация, която работи за минимизиране на отрицателните ефекти и замяна на употребата на опасни химикали с екологично чисти алтернативи. Нашата мрежа обединява организации за обществено здраве и околната среда и женски групи от 19 европейски страни. Ние работим за премахване на зависимостта от химически пестициди и за поддържане на безопасни устойчиви методи за контрол на вредителите.

Дата: 10ч.-13ч. 6-Март 2023 г.
Място: Онлайн - платформа Zoom
Език: директен превод на Български и Английски
С участието на Учени от Европа. 
Регистрирай си място за участие!

Ето и линк за събитието: 


Пловдивски панаир АГРА- 2023. 0т 21 до 25 февруари. Очакваме Ви. Заповядайте!Минали събития 


Ще се проведе на английски език, защото ще има участници от Германия, Австрия, Чехия, Украйна и България. 

В този двучасов уебинар ще научите:

  • Стабилизира ли се пазарът на торове и какво да очакваме с цените на торовете през следващите месеци?
  • Какво могат да направят фермерите, за да намалят количеството на тора в дадена технология, без да губят добива?
  • Кои видове биоторове могат да се използват за подобряване на наличността и усвояването на NPK от растенията?
  • Как да прилагаме биоторовете, за да осигурим максимална ефективност?
  • Възможно ли е да се комбинира прилагането на торове и микроорганизми?
  • Колко NPK могат да бъдат заменени с биоторове и др.

Срещите на живо са наистина вълнуващи за нас. Опитваме се да ви настроим за на нашите вибрации за едно по- разумно, по- функционално, по- чисто земеделие. Благодарим за многобройната аудитория и се надяваме нашите съмишленици да растат все повече.

Сливен 2022г.

Ямбол 2022г

Търговище 2022

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки