Нов
Лимоцид - световна иновация с широко приложение: Инсектицид, Фунгицид и Акарицид

Лимоцид

 • Запитване за продукт

  Запитване за продукт

  Лимоцид

  Лимоцид

  Световна иновация с широко приложение: Инсектицид, Фунгицид и Акарицид

  Активно в-во: Портокалово масло 6%, 60 г/ л,

  Действие: контактно

  Ефективна ТРОЙНА защита!

  Получател :

  * Задължителни полета


  Нашата политика за поверителност

    или  Отказ

 • Световна иновация с широко приложение: Инсектицид, Фунгицид и Акарицид

  Активно в-во: Портокалово масло 6%, 60 г/ л,

  Действие: контактно

  Ефективна ТРОЙНА защита!

  81,60 лв

  Икономически изгоден и изключително ефективен.

  Лимоцид причинява изсушаване на кожичките на насекоми с меко тяло, както и клетъчните стени на въздушните форми при гъбните заболявания.

   

  Бързо и ефективно действие срещу: Трипси, Белокрилки, Акари, Ларви на лозова цикада/Empoasca viti, Ларви на Меткалфа/Metcalfa pruinosa, Крушова бълха.

  С едно пръскане решавате проблемите с болестите ,акарите и други вредители  върху една  и съща земеделска култура.

  Това спестява средства за техника, продукти за растителна защита и работна ръка , а решава проблемите Ви.

  Този продукт за растителна защита беше одобрен наскоро от Съвета към БАБХ.Разрешен е за употреба при повече от47 култури /домати , патладжан, листни зеленчуци корнишони,краставици,пипер, зеле  ,украсни култури, цветя и др. / в оранжерии и на открито.При плодове –ябълки,круши,сливи,череши, при технически култури и други срещу  основни неприятели /въшки,белокрилки,акари,листогрицещи гъсеници ,плодови червей ,мани,ботритисно гниене  и др.

    Ние вярваме, че той напълно се вписва в нашата мисия, която има за цел да изведе на пазара  и н о в а т и в н и и за предпочитане  за околната среда решения за защита на културите.

  Цикадата Metcalfa pruinosa през последната година разшири ареала си и през месец юли инспекторите по растителна защита констатираха нападение и повреди от неприятеля по дървесната и парковата растителност в Бургас, Варна, Плевен и Пловдив. В област Враца, в района на гр. Козлодуй нападение от Metcalfa pruinosa e установено и по културни растения в дворове на частни стопани. Силно нападнати са орехи, смокини и лозя. Слабо нападение по единични клонки е наблюдавано по ябълки, круши и малини. Видът е полифаг и напада над 200 вида дървесни, декоративни и тревисти растения. Възрастните и ларвите са покрити с дълги восъчни нишки, които изглежда като бял налеп и замърсяват листата, клонките и стъблата на нападнатите растения. Вредят ларвите и възрастните, които смучат сок от леторасти те и листата , вследствие на което растенията закържавяват. При изхранването на възрастните и ларвите се отделя обилна медена роса, върху която се развиват гъбни патогени.

  Площи, нападнати от цикадата Metcalfa pruinosa , които се използват от широката общественост или от уязвими групи, като обществени паркове и градини, площадки за спорт и отдих, училищни и детски площадки, както и площи в непосредствена близост до здравни или лечебни заведения , могат да се третират с продукти за растителна защита от непрофесионална категория на употреба.

  Продуктът се препоръчва за извеждане на борба срещу Меткалфа и контрол на гъбните патогени, развиващи се върху растенията.

  Лимоцид е не просто ефективно и икономически изгодно решение. Състав на продукта го прави безвреден и безопасен за употреба във всички площи и насаждения.

  Този продукт предлага б ъ р з  и  в и с о к   ефект / над 94 %/върху основни вредители  .Не оставя остатъци и не изисква  интервал преди прибиране на реколтата.

  Ф и з и ч е с к и ят   начин на действие свежда до минимум риска от  устойчивост на активните съставки дори може да разреши  евентуални резистентности към други активни  вещества.

  Срещу: Брашнеста мана при: Рози, Декоративни дървета, Капини, Малини и др. ягодоплодни, Касис, Хмел, Грозде, Ябълки и др. овощни., Тютюн

  Доза на приложение: 300 мл/дка

   

  Още от категорията