Промоция Ранни поръчки - При закупуване на 50л НАТУРАЛИС, получавате подарък 2 кг Екопроп

Само сега при закупуване на 50л НАТУРАЛИС, получавате подарък 2 кг Екопроп 

 За поръчки: 0882 557 755 

Срок на промоцията: 30.04.2019

Почвата е убежище за много болести и неприятели – нематода, фузариум, трипсове, акари, телени червеи, доматения молец и др., които атакуват растенията както на открито, така и в оранжерии. Ако не се вземат навреме правилните мерки с подходящи средства, може да се компрометира цялата реколта. Управителят на „Амитица“ ООД инж.-агр. Здравка Смиленова съветва да се прилагат доказани в практиката биологични препарати. За нея днешното биоземеделие не е мед и сяра, от които се забъркват отвари, а се базира на модерни биопродукти, подходящи за борба срещу плевели, болести и неприятели.

 НАТУРАЛИС - е гъбен биологичен инсектицид. Съдържа гъбата Boveria bassiana-2.3 х 10 на 7 живи спори и коформуланти /растително масло/.

Гъбата е почвен патоген и се развива във всички типове почви. Развива се върху насекомите върху които попадат спорите й .Контролира възрастни насекоми и акари,но особено силно е действието й върху яйцата и ларвите.
Поразителен е ефекта при ларвите на различни вредители. 

Регистриран е срещу:

  • телен червей при картофи, царевица;
  • х о б о т н и ц и при царевица и слънчоглед;
  • въшки ,белокрилка, трипс, акари при всички култури;
  • ларви на майски,юнски бръмбари и всички други посочени в регистрационните документи.

Безопасен за ПЧЕЛИТЕ!!!

Съчетава се успешно с микробиологични продукти от серията ЕkoPROP- съдържащи бактерии, микоризни гъби и гъби за борба с почвените патогени /Фузариум,Питиум, Ризоктония, и др/
и срещу НЕМАТОДИ !. ефекта при тях е изключително висок.

Микоризните гъби стимулират кореновата система и увеличават усвояването на азот фосфор и калии. Увеличават водния запас на растенията.

А М И Т И Ц А -ООД - предлага на всички фермери и най-вече З Ъ Р Н О П Р О И З В О Д И Т Е Л И да видят ефекта от комбинацията на тези продукти : за ефективна защита

- за стимулиращо развитие на културите
- за устойчивост при стрес и суша

ПРИ ЗАКУПУВАНЕ на 50 л. Н А Т У Р А Л И С получавате безплатно EkO PROP за третиране на 2 тона семена !

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ.

Проблемът с вредителите може да се разреши изцяло с биологични и отчасти с химични препарати за растителна защита. Практиката е показала, че третирането с химични средства срещу най-големия почвен враг – нематодата, не води до желаните резултати. Първо, те са по-скъпи и второ – тяхното действие е краткотрайно или частично, тъй като бързо се получава резистентност към тях. Аналогичен е случая и с фузариума, питиума и др. гъбни болести, които също са резистенни към масово прилаганите химични средства като метил топсин и фундазол.

Приложението и на двата продукта е много лесно и по нищо не се различава от това на химичните продукти. Прави се работен разтвор, който се внася в почвата чрез поливане или чрез капкова система за напояване. Броя на третиранията е в зависимост от плътността на заразата. EKOprop® NX и Натуралис са еднакво ефикасни и се прилагат по един и същи начин както при зеленчуци, така и при трайни насаждения, зърнено-житни култури и др. Чистата от патогени почва гарантира получаването на по-висок добив, и висококачествена продукция с по-ниска себестойност.

Срок на промоцията: 30.04.2019

 За консултации и поръчки: 0882 557 755