21 юни, 2018

Фирма Амитица Ви предлага 100% изпитана схема за отглеждане на краставици, домати, пипер

Автор: Amitica Ltd в: Продукти

Уважаеми клиенти и приятели на фирма „Амитица”,

представяме Ви най-новото предложение относно оранжерийното производство (почвено и хидропоника) на втори култури – краставици, домати, пипер, патладжан.

Отминава първото полугодие в оранжерийното производство. Нашият екип от специалисти, включващ агрономите инж.агр. Здравка Смиленова и инж. агр. Мирослав Петков, разработи нови, напълно изчистени схеми в оранжерийното производство на културите – краставици, домати, пипер, патладжан.

Приложените програмни схеми бяха изпитани на десетки декари оранжерийни площи в Северна и Южна България. Умело бяха игнорирани многогодишни проблеми с:

  • - калифорнийски трипс при краставици и пипер,
  • - оранжерийна белокрилка при домати,
  • - доматен миниращ молец при домати и пипер.

По отношение на гъбните болести, нашият екип от агрономи, благодарение на новите продукти на фирмата, съчетани със старите непоклатими фунгициди, доведоха до пълен контрол върху коварните фитопатогенни проблеми при основните оранжерийни култури.

В подкрепа на горното, може да се обадите на посочените телефони за консултация, за да Ви насочим към най-близкия наш клиент, с който да установите контакт за потвърждаване и черпене на опит.

Уважаеми колеги, клиенти, партньори и приятели, заложени са разсадите за втори култури във Вашите оранжерии. Те растат може би с някой от старите си проблеми. Не ги крийте. Споделете ги с нас, за да започнем още от разсадното на чисто до края на отглеждане на Вашите култури.

Желаем Ви успешен нов полусезон.

За консултации и решения: 0888 305020

Comments

Leave your comment