15 яну, 2018

Амитица ще участва в Добричкият панаир от 30.01.2018 г.

Автор: Amitica Ltd в: Новини

Фирма Амитица ООД ще вземе участие в Добричкият Панаир, който ще се проведе от 30.01.-03.02.2018г. Може да посетите нашият щанд №2 който се намира в дясно до входа.

За панаира

От 1995 г. всяка годишна програма на Добрички панаир АД започва с провеждането на Борса за семена и посадъчен материал. От 1998 г. изложението се провежда под егидата на Министерството на земеделието и горите. През 2000 г. Добрички панаир стана член на Асоциацията на семепроизводителите, която избра Борсата за семена и посадъчен материал да бъде неин основен форум.

По време на Борсата за семена и посадъчен материал се връчват наградите на Добрички панаир АД "Български семепроизводител” и "Търговско представителство".

Тематиката на изложението Борса за семена и посадъчен материал включва семена за пролетни култури, семена за есенни култури, семена за зеленчукови култури, семена за цветя,  посадъчен материал, торове, торо-почвени смески, инсектициди,  хербициди, фунгициди, акарициди, биологични средства за растителна защита, парници и оранжерии и др.

Comments

Leave your comment