Вижте разликата! Силни корени - силни растения с ЕКО ПРОП

27.09.2021 12:27:22

Вижте разликата! Силни корени - силни растения с ЕКО ПРОП

Всички земеделци знаят, че колкото по-добре развита коренова система има едно растение, толкова по-добре то се справя с предизвикателствата като климатични промени, болести и неприятели.
Дали обаче всички са наясно как най-лесно може да се постигне силен корен? А това е напълно възможно! За тази цел най-подходящо е третирането с ЕКО ПРОП.
Фотоси ясно показват как точно изглежда корен на обикновено растение и корен на растение третирано с ЕКО ПРОП. Разбира се, растението с много корен е третирано два пъти с ЕКО ПРОП NX.
EKOprop® NX е комбинация от различни микроорганизми, подходящ за обогатяване на почвите, изчерпани от естествената им микробиота. Арбускуларните микоризи създават физическа бариера вътре в кората на корените и в почвата, което позволява по-добро усвояване на хранителни вещества и по-високо общо здраве на растенията.
Ниската доза на приложение може да позволи на всеки земеделски стопанин ежегодно преди ново засаждане и отглеждане на културите да почисти почвата профилактично и като добър стопанин да възстанови ”жизнеността” ѝ. 
С други думи с малко усилия с може да се постигне много висок ефект.“Амитица“ предлага ЕКО ПРОП, който е разработен за да осигури развитието на силна коренова система и се пролага при почви с високи нива на умора и стрес.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Вижте разликата! Силни корени - силни растения с ЕКО ПРОП

Вижте разликата! Силни корени - силни растения с ЕКО ПРОП

Всички земеделци знаят, че колкото по-добре развита коренова система има едно растение, толкова по-добре то се справя с предизвикателствата като климатич Всички земеделци знаят, че колкото по-добре развита коренова система има едно растение, толкова по-добре то се справя с предизвикателствата като климатич 2021-09-27T12:27:24+03:00 Вижте разликата! Силни корени - силни растения с ЕКО ПРОП

<div class="kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"></div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">Всички земеделци знаят, че колкото по-добре развита коренова система има едно растение, толкова по-добре то се справя с предизвикателствата като климатични промени, болести и неприятели.</div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">Дали обаче всички са наясно как най-лесно може да се постигне силен корен? А това е напълно възможно! За тази цел най-подходящо е третирането с ЕКО ПРОП.</div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">Фотоси ясно показват как точно изглежда корен на обикновено растение и корен на растение третирано с ЕКО ПРОП. Разбира се, растението с много корен е третирано два пъти с ЕКО ПРОП NX.</div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">EKOprop&reg; NX е комбинация от различни микроорганизми, подходящ за обогатяване на почвите, изчерпани от естествената им микробиота. Арбускуларните микоризи създават физическа бариера вътре в кората на корените и в почвата, което позволява по-добро усвояване на хранителни вещества и по-високо общо здраве на растенията.</div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">Ниската доза на приложение може да позволи на всеки земеделски стопанин ежегодно преди ново засаждане и отглеждане на културите да почисти почвата профилактично и като добър стопанин да възстанови &rdquo;жизнеността&rdquo; ѝ.&nbsp;</div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">С други думи с малко усилия с може да се постигне много висок ефект.&ldquo;Амитица&ldquo; предлага ЕКО ПРОП, който е разработен за да осигури развитието на силна коренова система и се пролага при почви с високи нива на умора и стрес.</div> </div>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки