Резултати от схема за пръскане на Домати

12.08.2021 08:01:09

Резултати от схема за пръскане на Домати

Нашата технология за отглеждане на домати е най-продаваната ни такава, тя е изключително успешна   и неслучайно печели медал от МПП- АГРА за иновации.Как да отгледате здрави домати? Без болести, неприятели, при това без да замърсявате околната среда и да вредите на себе си, на децата си и на полезните видове, вижте тук!

Ние използваме:

* Препарати с много къс карантитнен срок или без карантинен срок. Което позволява да се пръска и да се консумра или продава продукцията.

* Инсектициди без да развиват резистентност при насекомите


Отлични резултати само с тези 5 продукта:Хелиосол, Фолиамин Валтан , Фитосейв, Ним Азал Т/С

ОЩе един доволен клиент от резутатите при използване на нашата технология за растителна защита и хранене на доматите! Благодарим на Добри Маринов!

Още един изключително доволен клиент от нашата технология на отглеждане при оранжерийни домати:

 

За изготвяне на технология съобразена с вашият агроклимат свържете се с нашите експерти:

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Резултати от Схемите

Резултати от Схемите

Резултати от схема за пръскане на Домати

Резултати от схема за пръскане на Домати

Растителена защита от насекоми, болести и патогени в почвата ( като нематода фузариум, питиум и др.) Инсектициди против трипс, акари, нощенка, белокрилка, Растителена защита от насекоми, болести и патогени в почвата ( като нематода фузариум, питиум и др.) Инсектициди против трипс, акари, нощенка, белокрилка, 2023-01-06T14:09:42+02:00 Резултати от схема за пръскане на Домати

<p class="text-alignjustify"></p> <p class="text-alignjustify"><span></span><span style="font-size: 12pt;"><strong>Нашата технология за отглеждане на домати е най-продаваната ни такава, тя е изключително успешна&nbsp; &nbsp;и неслучайно печели медал от МПП- АГРА за иновации.Как да отгледате здрави домати? Без болести, неприятели, при това без да замърсявате околната среда и да вредите на себе си, на децата си и на полезните видове, <a href="https://amiti.org/category/domati">вижте тук!</a></strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong>Ние използваме:</strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span>* Препарати с много къс карантитнен срок или без карантинен срок. Което позволява да се пръска и да се консумра или продава продукцията. </span></p> <p class="text-alignjustify"><span>* Инсектициди без да развиват резистентност при насекомите</span></p> <p class="text-alignjustify"><span><br /><iframe width="425" height="350" src="//player.vimeo.com/video/786854346?title=0&amp;byline=0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Отлични резултати само с тези 5 продукта:Хелиосол, Фолиамин Валтан , Фитосейв, Ним Азал Т/С</span></p> <p><iframe width="425" height="350" src="//player.vimeo.com/video/786844181?title=0&amp;byline=0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p> <p></p> <p>ОЩе един доволен клиент от резутатите при използване на нашата технология за растителна защита и хранене на доматите! Благодарим на Добри Маринов!</p> <p><iframe width="425" height="350" src="//player.vimeo.com/video/786859708?title=0&amp;byline=0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p> <p></p> <p>Още един изключително доволен клиент от нашата технология на отглеждане при оранжерийни домати:</p> <p><iframe width="425" height="350" src="//player.vimeo.com/video/777239418?title=0&amp;byline=0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>&nbsp;</p> <p></p> <p></p> <p class="text-aligncenter"><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://amiti.org/page/agronom">За изготвяне на технология съобразена с вашият агроклимат свържете се с нашите експерти:</a></strong></span></p>

, , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти