Технология и култури

Канадска компания разработва вертикални кули за отглеждане на растения в оранжерии Nov/ 5/2021

Канадска компания разработва вертикални кули за отглеждане на растения в оранжерии

Affinor Growers е канадска компания, развиваща и популяризираща идеята за вертикално земеделие. За своя проект компанията е сформирала екип от инженери, производители и технолози от световна класа, специализирани в разработването на иновации в земеделието. 

Така наречените вертикални кули, разработени от екипа на компанията, се използват за устойчиво отглеждане както на плодове, така и на зеленчуци в оранжерии и затворени пространства. Тези кули всъщност представляват специално разработени горещо поцинковани конструкции. Те се отличават с изключително голяма издръжливост. Поради тази причина вертикалните кули на канадската компания могат да функционират във всички климатични условия. Те представляват въртящи се конструкции и са специално проектирани за увеличаване на гъстотата на растенията и цялостното производство в оранжерия. Чрез използване на вертикално пространство, което обикновено не се прилага, технологията на Affinor може да учетвори производството в зависимост от вертикалната височина.

Така разработените вертикални кули на канадската компания са ключова част от вертикалното земеделие. То от своя страна включва опазване на водата, автоматизация на системата, използване на алтернативни източници на енергия и възстановяване на почвата. 

Според екипа на Affinor Growers вертикалното земеделие има изключително много предимства. Със сигурност един от основните му плюсове е улеснената поддръжка на растенията. От компанията твърдят, че използването на такива вертикални кули в оранжериите може да повиши добивите от отглежданите култури. В същото време технологията способства и за по-ниски производствени разходи. 

Вертикалните кули и автоматизираната технология на канадската компания подобряват качеството на културата и спомагат за минимално количество на използване на вода. Механичното опрашване и оптимизираният въздушен поток са също част от предимствата на вертикалните кули, разработени от канадската компания.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Култури

Култури

Канадска компания разработва вертикални кули за отглеждане на растения в оранжерии

Канадска компания разработва вертикални кули за отглеждане на растения в оранжер

Affinor Growers е канадска компания, развиваща и популяризираща идеята за вертикално земеделие. За своя проект компанията е сформирала екип от инженери, пр Affinor Growers е канадска компания, развиваща и популяризираща идеята за вертикално земеделие. За своя проект компанията е сформирала екип от инженери, пр 2021-11-05T21:21:41+02:00 Канадска компания разработва вертикални кули за отглеждане на растения в оранжерии

<p><span style="font-weight: 400;">Affinor Growers е канадска компания, развиваща и популяризираща идеята за вертикално земеделие. За своя проект компанията е сформирала екип от инженери, производители и технолози от световна класа, специализирани в разработването на иновации в земеделието.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Така наречените вертикални кули, разработени от екипа на компанията, се използват за устойчиво отглеждане както на плодове, така и на зеленчуци в оранжерии и затворени пространства. Тези кули всъщност представляват специално разработени горещо поцинковани конструкции. Те се отличават с изключително голяма издръжливост. Поради тази причина вертикалните кули на канадската компания могат да функционират във всички климатични условия. Те представляват въртящи се конструкции и са специално проектирани за увеличаване на гъстотата на растенията и цялостното производство в оранжерия. Чрез използване на вертикално пространство, което обикновено не се прилага, технологията на Affinor може да учетвори производството в зависимост от вертикалната височина.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16657/files/image/vertikalno-zemedelie-qgodi.jpg" /></span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Така разработените вертикални кули на канадската компания са ключова част от вертикалното земеделие. То от своя страна включва опазване на водата, автоматизация на системата, използване на алтернативни източници на енергия и възстановяване на почвата.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Според екипа на Affinor Growers вертикалното земеделие има изключително много предимства. Със сигурност един от основните му плюсове е улеснената поддръжка на растенията. От компанията твърдят, че използването на такива вертикални кули в оранжериите може да повиши добивите от отглежданите култури. В същото време технологията способства и за по-ниски производствени разходи.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Вертикалните кули и автоматизираната технология на канадската компания подобряват качеството на културата и спомагат за минимално количество на използване на вода. Механичното опрашване и оптимизираният въздушен поток са също част от предимствата на вертикалните кули, разработени от канадската компания. </span></p>

, , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки