Чисти домати без болести и неприятели

12.07.2022 12:21:34

Чисти домати без болести и неприятели

В условия на масово нападение от доматен миниращ молец (Tuta_absoluta) повсеместно в цялата страна, и масово унищожаване на реколтата от домати, горди сме от постигнатите резултати, заедно! Благодарим за доверието и споделените резултати на г-н Тодор Тодоров от с. Михалци. 

Един препарат сам по себе си, не може да свърши чудеса, нашият опит показва, че подходящата комбинация от продукти на разумна цена е най- ефективна!

Как ни от Амитица се борим с тутата, вижте!

За да ви изпратим технологична схема за отглеждане на домати съобразена с вашите характеристики на района и сеитбооборот не се колебайте да се свържете с наш експерт!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Резултати от Схемите

Резултати от Схемите

Чисти домати без болести и неприятели

Чисти домати без болести и неприятели

контрол на нападението от доматен миниращ молец (Tuta_absoluta) повсеместно в цялата страна, и масово унищожаване на реколтата от домати, горди сме контрол на нападението от доматен миниращ молец (Tuta_absoluta) повсеместно в цялата страна, и масово унищожаване на реколтата от домати, горди сме 2022-07-25T13:35:44+03:00 Чисти домати без болести и неприятели

<p class="text-alignjustify"><span>В условия на масово нападение от доматен миниращ молец (<em><strong>Tuta_absoluta</strong></em>) повсеместно в цялата страна, и масово унищожаване на реколтата от домати, горди сме от постигнатите резултати, заедно! Благодарим за доверието и споделените резултати на г-н Тодор Тодоров от с. Михалци.&nbsp;<iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/vF5ASMLrvQk" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></p> <p class="text-alignjustify"><span></span></p> <p>Един препарат сам по себе си, не може да свърши чудеса, нашият опит показва, че подходящата комбинация от продукти на разумна цена е най- ефективна!</p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong>Как ни от Амитица се борим с тутата, <a href="https://amiti.org/category/tuta-absoluta">вижте</a>!</strong></span></p> <p><span><strong><a href="https://share.hsforms.com/1xkn3s9T0Sj6TMajLcgfbyg4i5ee?fbclid=IwAR0CWzJJRkoxrfntp8menK5PmvSqgCGXdM9Bsvlvxl4T1U5-jpqvU0DQAds"><span style="font-size: 14pt;"><strong></strong></span></a><a href="https://share.hsforms.com/1xkn3s9T0Sj6TMajLcgfbyg4i5ee?fbclid=IwAR0CWzJJRkoxrfntp8menK5PmvSqgCGXdM9Bsvlvxl4T1U5-jpqvU0DQAds">За да ви изпратим технологична схема за отгл</a><a href="https://share.hsforms.com/1xkn3s9T0Sj6TMajLcgfbyg4i5ee?fbclid=IwAR0CWzJJRkoxrfntp8menK5PmvSqgCGXdM9Bsvlvxl4T1U5-jpqvU0DQAds">еждане на домати съобразена с вашите характеристики на района и сеитбооборот не се колебайте да се свържете с наш експерт!</a></strong></span></p>

, , , , , , ,
Сравнение на продукти